Какво планират Хари и Меган за втората си сватба? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Хари и Меган с втора сватба на плажа

Принц Хари и Меган Маркъл са решили отново да произнесат един на друг клетвите си за вярност. Но този път те ще направят това на територията на САЩ, където се преместиха да живеят след „Мегзит“.

Двойката узакони своите отношения през май 2018-та година във Великобритания. Тогава бе организирано пищно всенародно тържество по най-добрите кралски традиции. Сега, двамата решиха да започнат нов живот в Северна Америка. Хари и Меган са решили и там да си устроят сватба. Този път обаче тя ще бъде само за новите им американски приятели.

„Това ще символизира за тях новото начало, както в практичен, така и в духовен план“, пише „Heat World“, позовавайки се на свой източник. „На тях им харесва идеята за интимна церемония за не много широк кръг от гости. Възможно е те да разменят клетви за вярност в съвсем обикновени дрехи на брега на океана. Никакви фанфари и шумни празненства. Разбира се, това може да разстрои членовете на кралското семейство, но този нов старт е важен за Хари и Меган“.

На церемонията Меган планира да покани своята майка Дория Рагланд, както и някои холивудски знаменитости, като Джордж Клуни и съпругата му Амал, Опра Уинфри, Дженифър Лопес и Алекс Родригес, Бионсе и Джей Зи, Елтън Джон и Дейвид Фърниш, Анджелина Джоли, а също и Серина Уилямс. С последната съвсем скоро имаше и лек двусмислен инцидент. В едно интервю тя каза, че не знае коя е Меган Маркъл, което даде повод за слухове, че двете са се скарали.

Някои от приятелите на Меган ще прилетят дългото разстояние, за да присъстват на втората й сватба с Хари. А близките приятели на внука на Елизабет Втора ще дойдат от Великобритания в условията на строга секретност.

Прием

„Разбира се, те няма да се откажат да похапват храна от най-високо качество и да пият хубави напитки. Хари и Меган живеят с размах. След церемонията те планират да устроят прием за приятелите си у дома“, съобщава още източникът пред „Heat World“.

Принц Хари и Меган Маркъл правят сватба с обикновени дрехи на плажа сн. YouTube

Принц Хари и Меган Маркъл правят сватба с обикновени дрехи на плажа сн. YouTube

Съобщава се още, че церемонията по бракосъчетание в САЩ ще помогне на принц Хари да получи американско гражданство, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар