Маги Джанаварова: Аз съм много самокритична! (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Маги Джанаварова си намира грешки във всичко

Маги Джанаварова гостува в студиото на „Здравей, България“. Тя сподели емоциите от впечатляващата си победа в шоуто за имитации „Като две капки вода“. В понеделник Маги изправи на крака журито и зрителите на предаването с великолепното си превъплъщение в образа на Дженифър Хъдсън. И заслужено грабна победата в десетата вечер на шоуто. Сега тя е готова за следващото музикално и артистично предизвикателство.

Изпълнителката признава, че е изключително самокритична. „Аз съм много самокритична, намерих си кусури, дори и в това изпълнение, с което спечелих първото място. Но съм изненадана от себе си в посока актьорска игра, защото никога не съм имала самочувствието, че се справям добре с това.

Участвала съм в мюзикъли и в Академията. Винаги съм имала усещането, че не се справям добре с това, но предаването „Като две капки вода“ е моят истински голям учител. Не обичам да се вълнувам на сцена, защото го възприемам като признак на слабост. Затова се опитвам да сдържам“, споделя Маги.

Тя не крие, че по време на пандемия, най-хубавото нещо за нея е, че може да излиза на сцената и да радва хората. „Да имаме възможността да излизаме на сцената на „Като две капки вода“, особено в такива трудни времена, е най-хубавото нещо, което можеше да ни се случи. До момента най-труден за мен беше образа на Мерилин Менсън“, разказва изпълнителката.

Маги Джанаварова с първа победа в "Като две капки вода" сн. nova.bg

Маги Джанаварова с първа победа в „Като две капки вода“ сн. nova.bg

Маги разкрива и какво прави докато е вкъщи. „Вкъщи слушам музика, танцувам, репетирам, спортувам, чета повече, преоткривам се все повече като интереси. Аз обожавам да съм сама със себе си“, сподели още изпълнителката в студиото на „Здравей, България“ тази сутрин, пише nova.bg. А следващият понеделник тя ще трябва да се справи с поредното музикално предизвикателство на сцената на „Като две капки вода“, а именно превъплъщението в рок титаните „Аеросмит“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар