Бомба: Слави Трифонов готви нов грандиозен концерт! (още подробности)

Бомба: Слави Трифонов готви нов грандиозен концерт! (още подробности)
2 (40%) 1 vote

Слави Трифонов готви нов взривяващ концерт като премине карантината!

Най-големият шоумен в държавата Слави Трифонов зарадва милионите си фенове. Той сподели, че готви нов и наистина грандиозен концерт. А новината дойде като манна небесна за подивелите от изолацията българи. Ето какво съобщи самият той преди ден:

Слави Трифонов

Слави Трифонов обеща – изригва с нов грандиозен концерт след карантината

„Днес се навършват точно 5 години от един много специален и емоционален момент за мен, а надявам се и за вас – концерта в зала „Арена Армеец“.

Когато всичко това отмине, а то неминуемо ще отмине, с „Ку-ку бенд“ ще направим пак концерт. Нека си пожелаем това да отмине по-бързо, за да можем отново при вас да се върнем с обич и щастие да си подарим“.

С тези думи Слави Трифонов потвърди, че обмисля да събере отново бившите си колеги, минали през „Ку-ку бенд“. И отново да „изкърти с музика“, както обича да казва, „Арена Армеец“.

Феновете на Дългия с нетърпение очакват този момент, се разбра от виртуалните им пожелания до водещия, който никога не ги разочарова с музиката си.

Вече се заформиха и залагания къде ще бъде концертът на Слави и Ку-ку бенд – дали в Арена Армеец, или на стадион „Васил Левски“. Който той и хората му успяха да спукат по шевовете преди години.

Източник: България днес

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар