Мариана Попова се заяде с „Капките“ и „Гласът на България“! (още подробности) Преглеждания: 2912

0
5/5 - (1 vote)

Мариана Попова насоли и „Капките“, и „Гласът на България“!

Мариана Попова скочи на „Като две капки вода“ и „Гласът на България“. „Гледам „Гласът на България“, тази година има изключителни гласове. Всъщност по формат е важно треньорът да е поне една идея по-добър от участниците, за да има на какво да ги научи.

Мариана Попова
Мариана Попова насоли и двете конкурентни предавания

Въпросът ми е към продуцентите и бТВ: По какъв критерий избирате треньорите? Изключвам Иван Лечев, който е велик в музицирането. Не, не се заяждам, просто питам“, сподели Попова и директно намекна, че треньорите не умеят да пеят.

„Аз гледам на Камелия циците“, шегува се неин приятел. Оказва се, че и Мариана ги гледа. „Апропо, и аз ги гледам, готини са й циците, и Мишето е много красива, фактите са си факти. Вчера показаха и на Влади дупето и това не ме притесни… Добре са си“.

Припомняме, че преди почти 10 години (през 2011) Мариана Попова бе част от треньорите именно в „Гласът на България“ заедно с Миро, Ивана и Кирил Маричков, където спечели Стелияна Христова от нейния отбор.

И конкурентното певческо шоу не остава некоментирано, там под прицел е Луна. Ето каква казва Попова за нея:

„Тя била щура и палава като малка. Гласът й е нежен и спокоен. Днес Луна пожела на Скандау да бъдат слушани и обичани като нея. Няма как никой да те достигне, Луна! Плейбек! И все пак, докато я има Луна, ще има мир и хармония. Всяка нощ луната умира, за да се роди слънцето. Или беше обратното. Абе, Луна да има!“

Режисьорът Максим Генчев направи тактическа грешка да каже, че по негови спомени през 1998 година в Козлодуй хората били луди по Луна, а тя пяла прекрасно. Не закъсня отговорът на Мариана Попова:

„Луна, която пя прекрасно“ не може да седи в едно изречение. Според мен си добър в киното и театъра, но музикално не бива да се изказваш“, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.