Даниел Петканов направи горещо разкритие за Милен Цветков

Гласувайте за статията

Категоричен е, че не възнамерява да прави мъката си по журналиста публично достояние

Несъмнено Даниел Петканов бе сред най-добрите приятели на Милен Цветков през последните години от живота му.

Лудия репортер е категоричен, че никога няма да забрави, че именно Милен Цветков бе човекът, който пръв повярва в него и го внедри в телевизионните среди. Това го направи популярен и към момента го изхранва.

Даниел Петканов

Категоричен е, че не възнамерява да прави мъката си по журналиста публично достояние

Даниел Петканов посочва, че разликата във възрастта помежду им никога не е била проблем и винаги са говорили открито на всякакви теми. След новината за ужасната катастрофа, в която загина Милен Цветков, Даниел Петканов разтърси мрежата с думите си.

Сега той отново използва трибуната на социалните мрежи, за да признае нещо важно за приятеля си. „Милен със сигурност нямаше да хареса жалейките по негов адрес. Животът трябва да продължи. Всеки ще получи това, което заслужава. Най-доброто предстои. Искам да съхраня хубавите и весели моменти“, написа Петканов и сподели забавни видеа от работата си с устатия журналист.

По този начин той обясни отсъствието на каквито и да е жалейки в профила си. Даниел страда много за верния си другар, но няма никакво намерение да прави страданията си достояние на целия свят.

Той обаче не крие, че не може да разбере как толкова много хора си правят реклама на негов гръб, споделяйки снимки и истории, като въобще не са се познавали с журналиста, а просто са му гостували веднъж-дваж в предаването, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар