Ирина Шейк с мини пола и деколте до пъпа на разходка с дъщеря си (Снимки)

Гласувайте за статията

Топ моделът и дъщеря й Леа не бяха се показвали заедно от доста време

Ирина Шейк, която като грижовна майка спазва режима на изолация най-сетне реши да разходи три годишната си дъщеря. Отдавна нюйоркските папараци чакат този момент.

Самата Ирина се подготви старателно за излизането. Тя се появи в дръзко облекло. Бившата на Брадли Купър бе облечена в топ с огромно деколте. С което подчерта великолепния си бюст. Черен клин в комбинация с мини пола и груби военни ботуши допълниха  смелия й образ. Отгоре звездата си бе метнала рокерско яке от кожа.

Ирина Шейк и Леа екипирани с предпазни маски се разхождат в Ню Йорк
Снимки: Инстаграм

Шейк се бе погрижила както за собствената си безопасност, така и за тази на дъщеря си. И двете носеха маски и защитни очила.

Моделът избра за себе си черна, а за Леа бяла маска с изписано името й и забавен принт. Самата наследничка на рускинята за пореден път доказа, че е истинска малка модна икона като майка си. Малката принцеса бе покрита с плащ на Burberry, а стилните й ботуши са на Gucci.

Ирина Шейк и Леа си пхапват кексчета в парка
Снимка: Инстаграм

Двете се загледаха във витрината на една сладкарница и Ирина купи апетитни кексчета. После мама и дъщеря поседяха на пейка в парка където с удоволствие си похапнаха, предават от bazaar.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар