Потрес: За Мис Плеймейт Михаела Тодорова „онази професия“ е артист! (виж тук)

Потрес: За Мис Плеймейт Михаела Тодорова „онази професия“ е артист! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Михаела Тодорова предизвика нечуван смях с изказването си!

„Не съм осквернила храма на Темида с участието ми в клипа в Съдебната палата. Не е имало голотии. Артист съм и забавлявам хората“. Това сподели пред „България Днес“ актуалната „Мис Плеймйет“ Михаела Тодорова.

Михаела Тодорова

Михаела Тодорова определя себе си като артист

По този начин еротичната моделка отхвърли упреците, че е неморално в сградата на Темида да се има разсъблечени моделки и въоръжени мъже във видеото към песента „Yerba“ на певеца и композитор Алек Сандър.

„Всичко си беше абсолютно нормално и не знам защо се вдигна този шум. В клипа съдебната палата е използвана като декор на банка. Никъде не се вижда надпис, че това е съд. Всички осъдителни приказки на разни хора са пълни инсинуациии и спекулации“, категорична е блондинката.

По думите на плеймейтката снимките са продължили 12 часа, а през цялото време е имало охранители.

„Ако нещо нередно се случваше тогава те щяха да реагират. Всичко беше професионално направено и изпипано. На място имахме стилист, коафьор и кетъринг. Беше доста уморително, но свършихме много добра работа и създадохме нещо ново, което не беше правено досега“, категорична е изкусителната моделка.

Самият изпълнител, по чиято идея се реализира провокативното видео окачестви негативната реакция от Висшия съдебен съвет и редица магистрати като лобистки натиск за смяната „на ръководството на Съдебната палата“.

„Винаги съм се стремял песните и клиповете ми да бъдат с професионално звучене, визия, уникални костюми, места за снимки и перфектна работа на режисьора и целия екип.

В „Yerba“ фоайето на красивата сграда на Съдебната Палата е превърната в декор от междугалактическа банка „Yerbank“ и всичко е подчинено на художествената измислица.

Действието се развива в бъдещето, където извънземните се опитват да властват над живота и умовете на хората“, категоричен е Алек Сандър.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар