Много лоши новини за Десислава Николова – майката на шофьора, убил Милен Цветков

Гласувайте за статията

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване

Днешният ден донесе изключително лоши новини за Десислава Николова, която е майка на убиеца на Милен Цветков – Кристиан Николов.

Софийският градски съд остави без уважение жалбата на обвиняемата Десислава Николова срещу взетата спрямо нея мярка „парична гаранция“ в размер на 100 000 лв. В жалбата си Николова настоява гаранцията ѝ да бъде намалена, защото размерът не бил съобразен със здравословното и имущественото й състояние, възрастта и професията. Освен това тя посочва, че гаранцията не е съобразена с факта, че се грижи сама за трите си деца, племенниците и родителите си.

Десислава Николова

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване

След като обсъди данните по делото, съдът прецени, че жалбата е неоснователна и при взимането на гаранцията са съобразени всички законови изисквания. Съдът приема, че размерът на гаранцията е в съответствие с високата степен на обществена опасност на деянието, в което е обвинена Десислава Николова.

По делото не са налице данни за влошеното й здравословно състояние. В жалбата си тя също не посочва доказателства за това. При задържането й за 24 часа от полицията, дори е отказала да й бъде извършен медицински преглед.

Нито пред полицията, нито в жалбата си пред съда, Десислава Николова сочи материалното и имущественото си състояние, като е заявила, че ще направи това на по-късен етап. Едновременно с това обаче по делото има справки, според които фирмата й е била със значителни финансови приходи до 2018 година, за когато са последните данни.

Съдът не прие за основателен и довода, че Десислава Николова трябва да се грижи за трите си деца, тъй като те са пълнолетни и тя не им дължи издръжка. По делото няма данни, които да подкрепят и твърденията й, че тя плаща частните училища и детски градини на четиримата си племенници, както и че се грижи за родителите си. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар