Адвокатът на майката на убиеца на Милен Цветков скандализира обществото с тази версия за случката

Гласувайте за статията

Врътките на адвокатите на богаташкото семейство не закъсняха

Константин Симеонов, който е адвокат на майката на убиеца на Милен Цветков (Кристиан Николов) – Десислава Николова, скандализира обществото с версията, която представи в ефира на Би Ти Ви по-рано днес.

„Катастрофата с Милен Цветков е тежък пътен инцидент, който, заради личността на пострадалия, се преекспонира в обществото. Говорим, че искаме справедлив процес, а всъщност искаме линч“, категоричен бе адвокат Константин Симеонов.

Милен Цветков

Врътките на адвокатите на богаташкото семейство не закъсняха

Към днешна дата именно той е защитник на Десислава Николова – майка на обвинения за умишленото причиняване на смъртта на журналиста Милен Цветков – Кристиан Николов.

Той уточни, че неговата клиентка се намира у дома, а размерът на гаранцията от 100 000 лева, която ѝ беше определена от съда, е обжалван.
„Не съм се занимавал с фирмените ѝ участия, но определено тя работи в системата на „Сис Индустрийс“ и компаниите около нея. Тя е един добър специалист“, коментира адвокатът.

Симеонов заяви още, че Николова не знаела, че синът ѝ взема наркотици. „Мислим, че това е било инцидентно“, изтъкна той.
Той обясни, че колата, която Кристиан шофира при инцидента с Милен Цветков, е собственост на фирма, чийто собственик е г-жа Николова. Според него, за да се говори за убийство и екзекуция, трябва да има пряк умисъл – деецът да е целял смъртта на конкретен човек.

„Не коментирам нарушенията на правилата. Това е факт. Обстоятелствата ще ги установи съдът“, подчерта той.
Според Симеонов наказателният процес у нас е справедлив, с малки изключения.

„Кристиан има собствен автомобил и каква е причината да вземе служебния автомобил на майка си – все още не е установено. Колата е била в двора на къщата, в която живеят. Ключовете също са били там“, добави адвокатът.

Адвокатът изтъкна, че майката на Кристиан е заминала за провинцията с личния си автомобил и не е знаела, че синът ѝ ще вземе служебния джип. Доказателство за това, че тя е била извън София, са декларациите, които е дала на КПП.

В заключение Симеонов уточни, че майката и синът не са имали среща след катастрофата на 19 април. Видели са се веднъж в съда, когато е имало разпит на свидетел по „Скайп“.

„Никой не се поинтересува когато е станал инцидентът, къде е талонът на колата – в чантата на г-жа Николова и е бил извън София. Обвинението на моята клиентка е отговор на общественото мнение, което се разигра“, подчерта адвокатът, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар