Пентагона потвърдиха: Имали сме контакти с НЛО (Видео + как да ги различим от другите обекти в Космоса)

Гласувайте за статията

Пентагонът призна за извънземните, а и как да ги различим от другите космически обекти в земна орбита

Не само Земята е пренаселена, но и земната орбита. Има толкова много сателити, совалки, системи за наблюдение и изследване в атмосферата, че ако видите НЛО вероятно няма и да го познаете. От Пентагонът обаче си признаха, че са имали близки срещи от третия вид. И дори публикуваха кадри, на които се виждат летящите чинии. Както и някои указания, как да ги различим от други летящи обекти, които не можем да идентифицираме с просто око.

Преди малко повече от година Илон Мъск се смя на целия свят, когато огромно огнено кълбо прекоси Земята. Имаше спекулации, че е метеорит, метеор, комета, НЛО и всякакви други теории. „Нищо подобно. Това е Space X с „TESLA“ на борда“, сподели той часове по-късно. Но междувременно се родиха толкова безумни теории на конспирацията, че никой не искаше да му повярва доста време.

Пентагонът обаче реши да покаже реални и напълно разсекретени видеоклипове, които показват реални срещи на военноморските и военновъздушните сили на САЩ с извънземни. От ведомството заявиха, че това са „необясними летящи обекти“, които вече са били виждани онлайн от хора в мрежата. Те са били публикувани неоторизирано и за да няма спекулации, че става въпрос за военни разработки, те решили да разкрият истината. Касае се за НЛО.

Трите видеоклипа, показват пилоти, които са забелязани по време на тренировъчни полети през 2004 и 2015 година, пише „Гардиън“. Два от тях са публикувани от „Ню Йорк Таймс“ през 2017.

Пентагона показа разсекретени кадри с НЛО и призна, че са имали близки срещи с извънземни

Пентагона показа разсекретени кадри с НЛО и призна, че са имали близки срещи с извънземни

Това, което прави впечатление е, че тези обекти рязко променят форманта и размера си, движат се изключително бързо и имат много необичаен вид. А формата им не е характерна за нито едно от космическите тела, които се създават на Земята. Освен това могат да променят цвета си, като светят или потъмняват, при това за части от секундата. И другото, което изненадва е тяхната способност да се движат свободно в две различни материи – въздух и вода. Вижте видеата и преценете сами.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар