Меган Маркъл нае адвоката на принцеса Даяна (За какво се бори?)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и принц Хари решени да спечелят поведената битка срещу медиите

Меган Маркъл и принц Хари отдавна водят битка срещу британските медии. Преди повече от седмица войната стана официална, когато херцогът и херцогинята на Съсекс споделиха отворено писмо до тях. В него те заявиха, че прекратяват всякакви взаимоотношения със злонамерените таблоиди, разпространяващи лъжи за тях.

В петък започна и делото, което Меган и Хари заведоха срещу медиите. Вече се правят прогнози, че това ще бъде доста дълъг процес и борбата ще бъде безмилостна. Херцогът и херцогинята на Съсекс застават основно срещу четири таблоида във Великобритания. Те нахлуваха в личния им живот. Разкриваха твърде интимни подробности от него (като отношенията на Меган с баща й), а също разпространяваха различни видове клевети и враждебни рекламни кампании.

Затова Меган и Хари решиха да поверят случая си в сигурни ръце. Адвокатът, който ще ги представлява в съда, е Дейвид Шернборн. Освен, че е дългогодишен познат на кралската фамилия, Дейвид може да се похвали със звездни клиенти като сър Елтън Джон, Кейт Мос, Пол Маккартни, Мелания Тръмп и дори принцеса Даяна.

Приближени издават, че той с охота приема да защитава Меган Маркъл в съда, а подобни дела срещу медиите са нещо, в което Дейвид има голям опит. Предстои да видим дали Маркъл ще постигне справедливостта, на която се надява в делото срещу британските таблоиди.

Съпругата на принц Хари твърди, че въпреки оттеглянето й от кралската фамилия и заминаването й за САЩ, британските медии не желаят да я оставят на мира, предават от eva.bg.

Меган Маркъл и принц Хари започнаха жестока борба срещу британските медии заедно с адвоката на принцеса Даяна сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл и принц Хари започнаха жестока борба срещу британските медии сн. Инстаграм/ sussexroyal

Докато с принц Хари все още бяха част от кралското семейство, медиите подлагаха всяка стъпка на херцогинята на критика. Може би и това бе една от причините с принца да се оттеглят и да заживеят своя „обикновен“ живот в САЩ. Но според Меган дори и сега тя и семейството й са обект на нездрав интерес от страна на медиите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар