Анелия и Лиана се хвалят чия щерка е по-хубава! (виж тук)

Анелия и Лиана се фукат с дъщерите си, коментарите обаче са доста противоречиви
0

Анелия и Лиана се спуснаха да си мерят… щерките!

Лиана и Анелия пуснаха по едно и също време в инстаграм мили снимки с дъщерите си, на които изглеждат не само като две капки вода, но и като сестри въпреки възрастовата разлика. Анелия и единствената й наследничка Ивон Динева са избрали да са в черно, с лек грим и ненатрапчиви бижута.

Анелия
Анелия и Лиана се фукат с дъщерите си, коментарите обаче са доста противоречиви

По традиция обаче твърде големите устни на щерката на Коко Динев и певицата винаги вбесяват феновете на майка й.

„Колко е жалко и грозно, майка ти да изглежда 100 пъти по-добре от теб! Този коментар не е с цел хейт или точно определен за Ивон… Като цяло повечето момичета на тази възраст изглеждат супер изкуствено-като визия и поведение в което не намирам аз лично нищо красиво!

АДМИРАЦИИ, към Анелия за това,че изглежда 100 пъти по-добре от най-много 17 годишната си дъщеря и от повечето нейни наборки! Не задължавам никого със мнението си!”, написа веднага разгневена почитателка на фолкаджийката. Но много други фенове засипаха с комплименти и родителката, и дъщерята.

По същото време Лиана също се показа със своето единствено дете-Дениз. „Най-Божествената любов. За, която благодаря всяка секунда на Бог”, написа братовчедката на Коцето към фотото.

Източник: hotnews.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.