Нора Шопова се набута в БНТ, Драго Чая не може да я търпи! (още разкрития)

Нора Шопова се набута в БНТ, Драго Чая не може да я търпи! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Нора Шопова се уреди с работа в БНТ!

Ако случайно някой се е затъжил за изчезналата от екрана синоптичка на Нова тв Нора Шопова, вече може да се успокои. Манекенката се уреди с нова служба на екрана и то още по-престижна от преди.

Нора Шопова

Нора Шопова се уреди на работа в БНТ

От момиче, което чете прогнозата за времето и се фръцка пред картата на България, тя се преквалифицира във водеща на публицистично предаване в БНТ.

От понеделник, 20 април, хубавата Нора вече е лице на новото ежедневно предаване на националната телевизия „Питай БНТ”.

Макар да няма и ден журналистически стаж зад гърба си, тя се оказа най-достойната телевизионерка за стола до Драгомир Драганов в студиото на медията, която се финансира от държавния бюджет. В първото издание на предаването хубавата Нора изглеждаше още по-хубава от обикновено.

Дали промяната се дълги на нова прическа, дали е от новите гримьори, или манекенката се е разкрасила от само себе си, не е ясно, но тя бе в топ форма за дебюта си като сериозна журналистка.

Жалко обаче, че суперлативите се отнасят единствено до външността й. Колкото до качествата й на водеща, те поне засега са меко казано скромни.

Колегата на Нора – Драго Драганов, задаваше почти всички въпроси към първия гост – ген. Венцислав Мутафчийски, разговорът с когото логично се въртеше около коронавируса.

На новоизлюпената водеща беше дадена възможност да зададе само два въпроса, които тя едва успя да прочете, сричайки от лист, над който бе приведена като притеснена ученичка.

Докато изслушваше отговорите, се беше постарала да придаде на лицето си възможно най-съсредоточения вид, на който е способна, макар че изражението й издаваше по-скоро притеснение, отколкото компетентност по обсъжданата тема.

Дори с всички усилия на волята, които вложи в двайсетината си минути на екран, Нора не успя да се отърве от манекенския маниер да оправя косата си.

Възмутени зрители се чудят как една манекенка се класира директно за стола за водеща в Националната телевизия. „Не трябва ли да има критерии за такава позиция? Не е ли нужен стаж?”, недоумяват те.

Вероятно същото се пита и колегата на Нора – Драгомир Драганов, известен още като Драго Чая. Миналият през всички стъпала в професията журналист очевидно трудно понася своята партньорка.

Дори пред камерата той не успява да сдържа раздразнението си от нея, прекъсва я, взима й думата безцеремонно и са му нужни огромни усилия на волята, за да я остави да довърши изреченията си в ефир. Какво става зад кулисите, е по-добре да не знаем, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Нора Шопова се набута в БНТ, Драго Чая не може да я търпи! (още разкрития)”

  1. Вера Христова

    май 13. 2020

    Хайде сега гледайте си изтъркана глезла и фукла..Жалко за Драго,добре и спокойно бяха започнали!сбогом БНТ!

Добавете коментар