Ново 20: Саня Жекова и гаджето й на море по време на карантината! (виж тук)

Ново 20: Саня Жекова и гаджето й на море по време на карантината! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Саня Жекова отиде на море по време на карантината!

Най-успешната ни сноубордист състезателка Саня Жекова прекара великденските празници в компанията на гадже на морето. Още преди да въведат забраната за напускане на столицата, Саня и любимият й Христо Пеев избягаха от извънредното положение и затегнатите мерки в Царево.

Саня Жекова

Саня Жекова и гаджето й се кефят на морето

След като приключи с професионалния сноуборд заради множество травми, Жекова се запали по екстремните спортове. Заедно с Христо често си подаряват сърф ваканции с екстремни изживявания в Европа и далечна Африка.

Спортистката често може да бъде видяна на две гуми – както на мотор, така и на велосипед. Когато e у нас, влюбената двойка предпочита да се предвижва с шосейни велосипеди.

Преди няколко дни Саня и гаджето й бяха забелязани да въртят педалите в центъра на Царево. Двойката заби спирачки пред магазин с надпис „Промишлени стоки”. Бившата спортистка и половинката й паркираха спортните си байкове на мястото да паркиране на велосипеди.

После ги заключиха и хлътнаха в магазина. И Саня, и Христо носеха задължителните предпазни каски и маски за лице. Още щом влязоха в магазина, те се отправиха към резервните части за велосипеди.

Там дълго разглеждаха резервните части. Накрая решиха да се допитат до продавачката. След кратка консултация с нея, Саня избра един от ключовете за регулиране височината на седалките.

Докато плащаше на касата покупката, гаджето й още веднъж огледа ключа, за да се увери, че точно такъв им е нужен. Двамата излязоха от магазина, мушнаха ключа в раницата на Христо и се метнаха обратно на велосипедите, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар