Принцеса Даяна била готова на всичко за Уилям и Хари (Дори нарушила кралския протокол)

Гласувайте за статията

Принцеса Даяна прави всичко възможно, за да може Уилям и Хари да изживеят детството си по най-добрия начин

Принцеса Даяна беше любимка не само на англичаните. Със своето великодушие и готовност да помогне на всеки, тя бързо се превърна в „Принцесата на народа“ и в онази кралска особа, от която светът имаше нужда.

Бракът й с принц Чарлз може да не е бил изключително щастлив, но Даяна получава от него най-големия си подарък – синовете си Уилям и Хари. Връзката между майка и синове е толкова силна, че Даяна се опитва да направи всичко възможно, за да може момчетата да изживеят детството си по най-добрия начин. Тя искаше да ги превърне в свое копие по душа и да им покаже, че хората имат нужда от състрадание и подкрепа, а не от лукс и власт.

Състезание

През годините наяве излизаха много снимки, на които се вижда как Даяна се забавлява със синовете си по съвсем обикновен начин – в Дисниленд, играейки с тях на гоненица или други детски игри. Сега отново светът видя, че принцесата на Уелс е преди всичко майка. Клип, направен през 1991-ва година, излезе наяве. Той показва босата Даяна, която се състезава в училищно надбягване за майки.

Въпреки че е с пола, която не й позволява да покаже най-доброто от себе си, принцесата се опитва с всички сили да спечели състезанието. Според някои хора, тя всъщност става първа. Но от клипа не може да се направи конкретно заключение.

Спортни прояви

Мястото е училището „Wetherby“, а спорната проява се провежда всяка година. Във Великобритания освен децата, в подобни състезания участват и родителите. След като е дала всичко от себе си на пистата, Даяна е забелязана с малкия Хари в края на спортния ден. Малкият принц също е взел участие в някои от проявите в училището. На снимки се вижда, че той се състезава в „Скачане с чували“ и дори има преднина пред други момчета.

Принцеса Даяна прави всичко за Уилям и Хари сн. YouTube

Принцеса Даяна прави всичко за Уилям и Хари сн. YouTube

Клипът от 1991-ва година доказва, че принцеса Даяна е била готова на всичко, за да зарадва синовете си. Дори това да означава нарушаване на кралския протокол, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар