Дани Петканов и Милен Цветков били в конфликт (Лудият репортер закъсня с извинението – Видео)

Гласувайте за статията

Петнадесет месеца двамата не си продумали

Дани Петканов и Милен Цветков не си продумали година и три месеца. Това признава Лудият репортер в свое видео, в което си спомня за приятелството им.

Снимка: Ютюб

Към края на 20 минутно клипче, което е изпълнено със спомени за загиналия журналист Петканов споделя, че ще си позволи да каже нещо, което до сега не е било публично достояние.

Той признава, че Милен Цветков през последната година изобщо не са контактували. Дани засегнал с постъпка известния водещ, който е и негов откривател. Заради голямото си его и двамата не си общували.

В момента Лудият репортер признава, че се чувства много гузен, както и разочарован от самия себе си. През тези петнадесет месеца искал да му се обади да се му се извини. Тяхното приятелство било голямо, за съжаление така и не успели да си оправят отношенията.

Дани страда защото закъснял с извинението. Но е категоричен, че няма да си търси оправдание и не може да намери такова.

Той се обръща към феновете си и ги призовава да се обадят на техния Милен. Защото животът не е толкова дълъг и никой не знае колко ще е на този свят и дали няма да съжалява, че егото му се е оказало по-силно от приятелството и любовта, предават от „България днес“.

Петканов завършва с думите: „Обичам те, братле, прости ми и благодаря за всичко!”

 

Видеото може да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=BGUe5N4dT-U

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар