Идилията на Меган Маркъл и принц Хари под съмнение?! (виж тук)

Идилията на Меган Маркъл и принц Хари под съмнение?! (виж тук)
3 (60%) 2 votes

Под съмнение ли е идилията на Меган Маркъл и принц Хари?!

Пътешествието към мечтания живот на спокойствие, което си пожелаха Меган Маркъл и принц Хари е под съмнение. Херцозите на Съсекс взеха решение преди няколко месеца и избягаха от кралските задължения първо в Канада.

Меган Маркъл

Меган Маркъл и принц Хари – ще продължи ли щастието им?!

А през април вече и в Малибу, където ги чакат не само знаменитости от А-листата, но и опитни папараци, неспиращи да ги следят дори по време на карантината.

Калифорния бе изненада за мнозина. Съвсем скоро Хари и Меган обявиха бойкот на британски таблоиди, заради намеса в личния им живот, а сега доброволно се впускат в дълбините на американската преса.

„Това е Лос Анджелис, тук в окръга има около 200-300 фотографи, много гладни фотографи – отбелязва известният папарак Марк Карлоф. – Веднага ще ги разпознаят, ако ги засекат някъде.

Там има съвсем други фотографи – ние ги наричаме диви, защото правят всичко възможно, за да получат снимки. Те могат да чакат тяхната поява колкото време е необходимо“.

Като актриса Меган се чувства комфортно пред камерите, но на принц Хари вероятно не му е леко, особено отчитайки, че именно папараци бяха виновни за смъртта на неговата майка принцеса Даяна.

Според негови близки, това може да го накара да се вглъби в себе си и да повлияе на психичното му здраве, както и да не се чувства комфортно, когато ходи на разходки.

Източник: tialoto

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар