Принц Хари раздава съвети за подобряване на настроението (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Принц Хари с нов проект

Въпреки изолацията принц Хари и Меган Маркъл не спират да работят по своите проекти, макар и от вкъщи. Внукът на Елизабет Втора обяви новия си проект – сайта HeadFIT.org. Онлайн платформата е предназначена за военнослужещи. Тя цели са подпомогне психичното им здраве.

Сайтът на принц Хари предлага съвети и упражнения за подобряване на настроението, самочувствието и цялостното емоционално състояние. Внукът на Елизабет Втора трябваше да обяви акцията през юни тази година, но е преценил, че сайтът ще е от голяма полза на военните служители в разгара на пандемията.

Принц Хари е разработил проекта с подкрепата на благотворителната организация на херцога и херцогинята на Кеймбридж „The Royal Foundation“. За разработката на сайта са помогнали още Министерството на отбраната, лондонският „Кингс Колидж“, както и британската психоложка доктор Ванеса Моултън.

В специално видео принц Хари призовава всички не само за физически фитнес, но и за душевен. В него херцогът на Съсекс е категоричен, че за да се чувстваме добре трябва да тренираме тялото и ума си едновременно. „Ако искате да сте във форма, трябвате да тренирате тялото и ума си едновременно. Някои хора тичат, други вдигат тежести.

Но какво правите, за да запазите психичното си здраве? Помислете как да отключите пълния си потенциал и да функционирате на максимални обороти“, казва принцът, предават от standartnews.com.

Принц Хари раздава съвети за подобряване на настроението по време на изолация сн. Инстаграм/ sussexroyal

Принц Хари раздава съвети за подобряване на настроението по време на изолация сн. Инстаграм/ sussexroyal

В момента внукът на Елизабет Втора се е изолирал заедно със съпругата си Меган Маркъл и сина им Арчи в Лос Анджелис. Младото семейство търпеливо изчаква да премине тежката ситуация, в която се намираме в момента, за да започне да гради своя нов живот далеч от британското кралско семейство. Припомняме, че принц Хари и Меган Маркъл се отказаха от кралските си задължения и от привилегиите, които имаха, за да заживеят един по-спокоен живот като „обикновени хора“. Засега обаче плановете им са в застой, заради коронавируса.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар