Михаела Филева с фетиш към краката на Камелия! (виж тук) Преглеждания: 1589

Михаела Филева разви фетиш към краката на Камелия
0
Оценете този post

Михаела Филева се влюби в краката на колежката си Камелия!

Фетиш към краката на попфолк звездата Камелия разви Михаела Филева. Дългите, перфектно оформени крайници на блондинката, предизвикаха силен трепет в колежката й от „Гласът на България“.

Михаела Филева
Михаела Филева разви фетиш към краката на Камелия

„Ками, много са ти хубави краката!“, развълнува се Михаела, след като треньорката, облечена с възкъса рокля, се разходи по сцената на музикалното шоу. Блондинката разцъфна от комплимента, направен от не по-малко стройната Филева и любезно й благодари.

В началото на новия сезон на „Гласът“ попфолк певицата носеше елегантна блуза и класически панталон, но отскоро отново е вярна на провокативния си стил. Освен че разкрива изцяло краката й, оскъдната й черна рокля с дълбоко деколте щедро показва и гърдите й.

И други силни емоции завладяха сцената и треньорския състав на най-гледаното музикално шоу в неделя вечер. Трети епизод от вокалните двубои в „Гласът на България“ донесе сериозни разочарования на Графа и Михаела Филева, които не скриха притеснението си след репетиции с част от своите участници.

Неуспехът на двама от най-талантливите претенденти от тима на Влади Ампов го накара да избухне и да признае провала им.

„Не ми хареса тази битка. Нямаше отношение, нямаше страст за победа, все едно между другото сте на сцената. Това отношение е недопустимо!“, ядосано коментира Графа.

Подобни притеснения изпита и Камелия след катастрофална репетиция на двама от най-силните й претенденти.

Геополитически вокален сблъсък между Русия и Украйна противопостави на сцената два мощни гласа в общо изпълнение на един от вечните хитове на Queen.

За един от тях Лечев ще се пошегува, че би могъл да разбива лед на Северния полюс със силата на гласа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.