Анджелина Джоли призна: Невъзможно е да съм перфектна като родител!

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли призна, че не е перфектна майка

Няма лоши майки, но Анджелина Джоли не крие, че няма и идеални. Холивудската звезда сподели, че по време на пандемията й е почти невъзможно да бъде добър родител.

Тя написа поредния си материал за списание „Тайм“ в който говори за майчинството и трудностите около грижите за цели пет деца. И признава, че пандемията от коронавирус я е научила, че не е възможно „да се отговори на всички нужди на децата, през цялото време“.

„В разгара на тази пандемия се сещам за всички майки и бащи с деца у дома. Всички се надяват, че могат да направят нещата правилно, да отговорят на всички нужди, да останат спокойни и позитивни.

Но аз научих нещо важно в този момент – това е невъзможно.“, пише актрисата.

Тя добавя, че децата й не искат да бъде перфектна, а да бъде честна за грешките си. „Правя всичко възможно. И се опитвам да бъда силна през времето на изолация, а те ме подкрепят в това“, допълва още Анджелина.

„Те ни обичат. Те искат да ни помогнат. Така че в крайна сметка, това е екипът, който изграждаме. И по някакъв начин ние растем заедно с тях. Съзряваме заедно“, завършва признанието си тя.

Анджелина признава, че не й е било трудно да се реши да има деца, но й е било трудно да осъзнае, че винаги трябва да бъде зад тях и да ги подкрепя за всяко нещо.

Анджелина Джоли категорична, че не е перфектна като майка сн. Уикипедия

Анджелина Джоли категорична, че не е перфектна като майка сн. Уикипедия

„Накрая осъзнах, че вече не мога да живея само за себе си. Трябваше постоянно да съм до тях, да съм сигурна, че всичко е наред. От храната до училището, през медицинските грижи, трябваше да се справям с всичко. И да бъда много търпелива. Научих също, че техните нужди са преди моите и трябва винаги да съм на линия за тях. А това беше доста трудно, но се научих“, казва още актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар