Ивана тъжи за дъщеря си и за родителите си (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Ивана не е излизала от дома си близо месец

Ивана е певицата на народа и дори в условия на пандемия се опитва да вдига духа на своите почитатели с онлайн концерт от вкъщи. Тя се е изолирала в дома си в Пловдив. Поп фолк изпълнителката признава, че не е излизала от вкъщи близо месец.

„Аз съм може би един от най-отговорните хора и когато се каже нещо, аз наистина го спазвам. Както от чувство за отговорност към себе си, така и към другите хора“, казва Ивана. Певицата допълва, че не й е скучно у дома. „Не ми е скучно и вече четвърта седмица намирам какво да правя – пренаредих целия си гардероб, изхвърлих много дрехи…

Четох някъде, че ако една дреха или вещ не ти носи щастие, когато я вземеш, по-добре я изхвърли. В момента, в който се разчисти цялото пространство, сякаш влезе друга енергия, друго настроение вкъщи.

После започнах с телефона, изчистих стари контакти, снимки… За първи път от години ми се наложи да си направя сама маникюр, опитах се да си боядисам косата сама, отспах си“, напълно откровена е Ивана в онлайн интервю за предаването „Преди обед“.

Звездата на „Пайнер“ разказва, че е наваксала и със собствен YouTube канал навръх Лазаровден. Там вече са качени двата й онлайн  концерта, които тя направи по време на празниците.

Ивана сподели още, че този Великден и за нея е бил по-различен, защото месец и половина не е виждала майка си и баща си, и не само. „Великден е празникът, на който аз винаги си ходя в Айтос, ние се събираме там, обикалям църквата.

Ивана тъжи за дъщеря си и родителите си сн. Инстаграм

Ивана тъжи за дъщеря си и родителите си сн. Инстаграм

И Теди я няма, и тя е в София. Тук съм с моите колеги, най-скъпи хора – Стоян, Румен, Ванката. Това малкото сладурче, което ми дава толкова много кураж, все едно ми замества Теди, но не е същото. Чувам се с Теди и родителите ми по няколко пъти и сега говорим много повече, и се моля само да минем през цялата ситуация, без да става по-лошо“, разкрива Ивана, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар