Принц Хари и Меган Маркъл се връщат в Лондон (Херцозите с постоянни спорове по темата)

Принц Хари и Меган Маркъл искат да се върнат в Лондон сн. Инстаграм/ sussexroyal
0

Принц Хари и Меган Маркъл с постоянни кавги

Принц Хари и Меган Маркъл се връщат в Лондон? Медии край Темза твърдят, че техни източници от Ел Ей са ги снабдили с гореща новина, а именно, че Меган и Хари започнали да обмислят завръщане в Лондон.

Херцогът и херцогинята на Съсекс били супер разочаровани от живота си в Града на ангелите, където нищо не се случвало така, както те са очаквали. Пред вратата на имението, в което живеят под наем, няма „опашка“ от продуценти, които канят Маркъл в бъдещи кинопроекти, обещавайки й главна роля и много пари.

Социалната изолация заради разпространението на коронавируса, естествено, още повече усложнява положението. Принц Хари и Меган Маркъл няколко дни разнасяха торби с продукти на възрастни хора. Но снимките от хуманната им акция бързо изчерпаха интереса към тях. Трето и най-важно – кралската двойка харчи готови пари, а приходи няма.

Принц Чарлз им плаща всички сметки, но и неговото търпение вероятно скоро ще се окаже изчерпано. Така че Хари ще трябва да върне семейството си при баба, татко и батко. А това означава, че ще се наложи той отново да поеме ангажиментите си към кралица Елизабет Втора, за да си изкарва хляба.

Този вариант със завръщането обратно към кралското семейство, който обрича мечтите за самостоятелност на Меган Маркъл на провал, водел до постоянни спорове между херцозите. Или поне така твърдят светските хроникьори в Лос Анджелис, предават от standartnews.com.

Принц Хари и Меган Маркъл искат да се върнат в Лондон сн. Инстаграм/ sussexroyal
Принц Хари и Меган Маркъл искат да се върнат в Лондон сн. Инстаграм/ sussexroyal

Дали обаче Меган и Хари наистина ще се завърнат в Лондон? Дали отново ще започнат да изпълняват своите задължения към кралското семейство? Или пък ще продължат да живеят като „обикновени хора“ в Лос Анджелис? Предстои да видим. Евентуалното завръщане на херцога и херцогинята на Съсекс в кралското семейство може да се случи едва след края на пандемията. Заради коронавируса много граници са затворени. А пътуванията до различни места са почти невъзможни. Това възпрепятства завръщането на Меган и Хари в Лондон засега.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.