Лора Крумова спасява рейтинга на Николаос Цитиридис

Лора Крумова спасява рейтинга на Николаос Цитиридис
5 (100%) 1 vote
Тв звездата Лора Крумова стана заместник-главен редактор в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по Би Ти Ви

Лора Крумова може да се превърне в спасителен пояс за потъващия рейтинг на Николаос Цитиридис – пише в. „Уикенд“. Популярната журналистка повече от месец работи в екипа на водещия и вече се обмисля вариант да я направят втори водещ на предаването – отбелязва изданието.

Само преди седмица стана ясно, че Лора Крумова е сред хората, които стоят зад шоуто на Цитиридис. След близо 2 години майчинство в края на януари журналистката напусна Нова тв, където е минала по-голямата част от кариерата й. Още тогава се заговори, че тя очаква трудов договор с Би Ти Ви, а първият индикатор за това бе гостуването й в предаването „Преди обед“.

Сега Лора Крумова е дясна ръка на продуцента на предаването Цветомир Семов, който е неин бивш колега от Нова ТВ, подал оставка там миналата пролет.
Обмисля се вариант Лора също да стане втора водеща в шоуто, като поеме по-сериозните обществени теми, за да спаси рейтинга на предаването. Нейното спокойно и улегнало присъствие в студиото ще трябва да компенсира пълната липса на опит, която лъха от поведението на Цитиридис. Така най-вероятно гъркът ще разказва вицовете в предаването, а Лора ще прави основната част от интервютата с гостите.

Лора Крумова дава рамо на Цитиридис

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар