Анджелина Джоли възобнови срещите на децата с Брад (Актрисата в ужас да не ги загуби)

Гласувайте за статията

Съдията с ултиматум към актрисата да не се меси в срещите на децата си с Брад Пит

От както Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат , темата за техните шест деца непрекъснато се обсъжда в медиите.

Според слуховете актрисата забранила на бившия си да се вижда с наследниците си, след което му позволи да общува с тях само по няколко часа на седмица и то в присъствието на специалист.

Това беше свързано с проблемите на Брад Пит с алкохола, за които той сам призна, като сподели, че е прекалявал с питиетата.

Въпреки това на наградите БАФТА актьорът не се появи и предпочете да се види с рожбите си. Информация за това се появи малко по-късно след събитието.

Анджелина Джоли губи попечителство, ако се меси в срещите на децата с баща им

Феновете на двойката бяха щастливи, че Брад и Анджелина  стигнаха до споразумение и намериха общ език. Но пак се появиха слухове, че по време на изолацията актрисата  е спряла срещите на питомците си с баща им.

Журналисти от изданието Gossip Cop обаче пишат в публикации, че за Анджи е опасно да ограничава комуникациите на децата с татко им.

Според репортери по време на едно от заседанията на съда, съдията предупредил актрисата, че може да загуби попечителството ако продължи да се меси в срещите на децата си Брад.

Те твърдят, че сега шестте наследника на бившите съпрузи прекарват повече време с баща си от колкото преди, пише graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар