Блогър обвини Лейди Гага в сатанизъм (Скандални разкрития)

Блогър обвини Лейди Гага в сатанизъм (Скандални разкрития)
3 (60%) 1 vote

Световноизвестен блогър обвини Лейди Гага в сатанизъм

Лейди Гага била член на сатанински култ в началото на кариерата си. Това твърди известния влогър Томи Джи, който скандализира социалните мрежи. По думите му, популярната певица често използвала сатанински символи и образи в зората на кариерата си. А скандалните й клипове не са нищо друго, освен признание за тази нейна религиозна обвързаност.

Томи Джи, дори публикува задълбочено изследване, в което твърди, че има куп доказателства. Например певицата се хранела от човешко тяло на специално спиритуалистично парти, освен това роклята й от месо преди години, също отразявала подобно влечение към сатанизма. Една от най-скандалните песни на Гага, в която тя излиза от гигантски балон със слузеста течност и странни пипала на гърба, била друго доказателство, че поп принцесата е сатанистка. Томи Джи твърди още, че певицата е била вербувана от ЦРУ и всичките й песни и клипове съдържат подобни символи. Той дори твърди, че груповите интимни партита, които певицата заснела в клиповете си, странните рисунки по лицето й, необичайния грим и понякога почти зловещите сцени, в които участва, доказват това. Каква е връзката на ЦРУ със сатанинския култ също не е ясно.

Най-абсурдното в цялата история обаче е, че именно сатанинската църква първа се обяви срещу тези твърдения. Те са категорични, че Гага нито е била техен член някога, нито е имала нещо общо с тях.

„Нужни са само 3 секунди в Гугъл, за да се види, че обвиненията срещу Гага в сатанизъм са абсолютно безпочвени. И няма да си губим времето с твоите 20 неща, които те правят просто един неук теоретик на конспирации“, завършват те с изявлението си.

Лейди Гага член на сатанински култ? сн. Туитър

Лейди Гага член на сатанински култ? сн. Туитър

Самата сатанинска църква много внимава да не се афишира прекалено. И са категорични, че Гага не е техен член. Още повече, че отдавна са под прицела на полицейските власти в Америка заради постоянните изблици на сектантски убийства, случили се през миналия и настоящия век.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар