Кейт Мидълтън и принц Уилям отново ръкопляскаха на медиците заедно с трите си деца

Кейт Мидълтън и принц Уилян направиха нещо, което по принцип не правят. Те се появиха по телевизията. С тях обаче бяха и трите им деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Кралското семейство се включи в специалното предаване "Big Night" по BBC One в четвъртък, за да изрази своята подкрепа и благодарност към медиците на първа линия, които се борят с коронавируса.

Аплодисменти

По време сегмента #ClapForOurCarers херцогът и херцогинята на Кеймбридж и наследниците им ръкопляскаха в продължение на няколко секунди. Това е инициатива в цяла Великобритания, в която всеки един граждани може да се включи като излезе на балкона или пред дома си, за да ръкопляска за тези, които рискуват живота си всеки ден по време на пандемията. Началото е в 20:00 часа местно време, а нещо подобно се случва и в Ню Йорк всяка вечер от 19:00 часа. Хората отварят вратите и прозорците си и пляскат за лекари, медицински сестри и целия болничен персонал.

Рожден ден на принц Луи

Изненадващата поява на кралското семейство се случи точно на рождения ден на принц Луи. Момченцето навърши две години, а от двореца Кенсингтън публикуваха негови нови портретни снимки. Те също бяха свързани с медиците, тъй като малкия принц беше уловен с боядисани ръце, след като е нарисувал дъга за благодарност.

Живот в изолация

По-рано през месеца Кейт и Уилям дадоха интервю пред BBC, в което говориха за живота си в изолация. Принцът зачекна и темата за положителната проба за коронавирус на баща си Чарлз. "Признавам си, че първоначално бях доста притеснен. Той попада в рисковата група заради възрастта си и затова бях уплашен. Но баща ми е страдал от много инфекции, настинки и други неща през годините. Затова знаех, че ако някой може да победи вируса, то това е той", казва Уилям. [caption id="attachment_626112" align="aligncenter" width="300"]Кейт Мидълтън, принц Уилям и трите им деца отново аплодираха медиците сн. Инстаграм/ kensingtonroyal Кейт Мидълтън, принц Уилям и трите им деца отново аплодираха медиците сн. Инстаграм/ kensingtonroyal[/caption] Той добавя, че най-трудното за сина на Елизабет Втора е било да не излиза на чист въздух и забраната да се разхожда 14 дни. "Той обожава разходките и това ограничение наистина го натъжи". За щастие, принц Чарлз вече е добре и спокойно може да се разхожда из двора и градината си, предават от tialoto.bg.