Изолацията прави Анджелина Джоли щастлива (Какво още разкри актрисата?)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли се чувства щастлива в изолация заедно с шестте си деца у дома

Преди около две седмици Анджелина Джоли изрази загрижеността си пред списание „Time“, че в сегашното положение много деца са поставени в огромен риск, тъй като са застрашени от домашно насилие. И въпреки че не са толкова податливи на самия вирус, те са особено уязвими към вторичните въздействия на пандемията върху обществото.

Затова и актрисата призова хората да проявяват повече социална отговорност. В четвъртък, на 23-ти април, 44-годишната Джоли участва в „Time 100 Talks“ – първия от поредица виртуални разговори на живо с различни знаменитости на  списание „Time“. В разговора, който бе воден от главния редактор и изпълнителен директор на списанието – Едуард Фелсентал, Анджелина Джоли отново не пропусна да обърне внимание на опасностите на епидемията за децата по целия свят.

Анджелина разказа, че подобно на останалия свят, тя и семейство й остават затворени вкъщи. Те стриктно се съобразяват с предпазните мерки за ограничението на коронавируса и са се изолирали у дома. „Всички сме се затворили и си стоим вкъщи, но за момента се справяме добре“, с усмивка каза актрисата. Тя допълни, че за нея е истинско удоволствие да прекарва повече време заедно с шестте си деца.

Особено щастлива е, че в момента се радва и на компанията на най-големия си син Мадокс. Той се завърна в Съединените щати, тъй като университетът му в Южна Корея е временно затворен. „Не бих могла да бъда по-щастлива от избора на университет на сина ми. И въпреки че в момента учебното заведение е затворено заради пандемията, Мадокс ще се върне там веднага щом нещата се успокоят“, каза още актрисата, пише lifestyle.bg.

Анджелина Джоли се чувства добре заедно с шестте си деца у дома сн. Уикипедия

Анджелина Джоли се чувства добре заедно с шестте си деца у дома сн. Уикипедия

Анджелина Джоли допълни, че благодарение на най-големия й син, цялото им семейство ще опознае Южна Корея още по-добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар