Жени Калканджиева и Тачо пак са разделени

Гласувайте за статията
Срещу Тачо повдигнаха обвинение за закана за убийство

Покрай кварталния пиянски скандал в Бояна, в който се забърка мъжът на Жени Калканджиева, изплува семейна тайна, пазена от шефката на „Визаж“ и съпругът й Стефан Манов-Тачо – пише в. „Уикенд“. След поредица събирания и раздели заради изневери двамата пак живеят разделени. Тачо и миската обаче изобщо не коментирали евентуален развод. Предпочитали да живеят отделно един от друг. Единственото, за което никога не се джафкали, бил синът им Жорко – отбелязва изданието.

Оказа се, че условията на социална изолация съвсем не понасяли на кибритлията Тачо. На 17 април той бе задържан в районното и пуснат с парична гаранция след пиянска свада със съсед, който направил забележка за шумна музика и заплашил, че ще извика полиция. Двамата се сборичкали и последвали юмруци в лицето и ритници по тялото.

Жени Калканжиева обаче се дистанцира от екшънаи заяви, че с Тачо са разделени.
„Аз съм с детето в друго жилище, не съм свидетел на инцидента, звънях на приятели, за да питам за подробностите“ – коментира след екшъна модната шефка.

За първи път Тачо демонстрира кибритлийския си нрав в Къщата на „ВИП Брадър“. Когато се почерпел порядъчно, Стефан ставал заядлив и конфликтен. Жени Калканджиева също не е хрисима овчица. Тя също е известна с буйния си и заядлив нрав след почерпка с алкохол.

Жени и Тачо не са разведени, но не са и заедно

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар