Маги Джанаварова издаде триковете си за позитивно настроение

Маги Джанаварова е позитивна, адски талантлива и много вдъхновяваща, а в момента печели сърцата и аплодисментите на публиката в култовото шоу "Като две капки вода". В специално интервю певицата разказва за предизвикателството да участваш в подобен формат. Маги споделя и как се справя с извънредното положение. Според Джанаварова има нещо общо между "Маскираният певец" и "Като две капки вода". "Според мен определено има нещо общо и това е способността ти да можеш да избягаш от себе си, да бъдеш до такава степен отворен и разкрепостен, че да пренебрегнеш себе си. От друга страна в "Маскираният певец" никой по никакъв начин не бива да разбира, че това съм аз, и това е допълнително напрежение, различно от това в "Капките", казва изпълнителката, пише edna.bg.

Трикове за повдигане на духа

Маги споделя и своите трикове за повдигане на духа по време на изолация. "Трикове за самочувствие нямам, но имам трикове за повдигане на духа и позитивното настроение. Сутрин се събуждам с мисълта за близките ми - как ще ги чуя, ще отворя прозореца и ще чуя птичките, които доста сериозно композират всяка сутрин. И от началото на карантината тренирам доста сериозно вкъщи, а това установих, че повдига духа ми за целия ден. За щастие има невероятния късмет точно в този период да работя и правя онова, което най-много обичам - да пея.  Да пея в най-гледаното шоу", казва Маги Джанварова с усмивка. Певицата разкрива, че най-големият вдъхновител жена в живота й това е нейната майка. "Винаги съм се възхищавала на страстта и всеотдайността й в работата, но и като майка и съпруга. Все още има желание да се развива и го прави. Абсолютен перфекционист във всичко", казва певицата.

Притеснения

Маги Джанаварова споделя също кои са най-големите й притеснения в "Капките". "Най-големите ми притеснения са дали ще успея да се овладея секунди преди асансьорът да се отвори. Аз се вълнувам много от песента, която изпълнявам, защото живея една седмица с нея и искам да дам най-доброто, на което съм способна", казва изпълнителката и допълва, че няма никакви предпочитания за образа, в който ще се превъплъти. Маги разкрива и как минава ежедневието й извън шоуто. "За щастие, това е един от най-заетите ми периоди от доста време насам основно заради предаването, но отделно от това чета книги за израстването ми като артист, пиша музика, тренирам. Даже понякога се оказва, че съм забравила дори да ям", споделя изпълнителката. Маги разкрива и какво един артист не трябва да забравя, дори във времена на криза. "Един артист винаги ще си остане артист - стига да иска и да вярва, че това е неговата същност, независимо от обстоятелствата. Всички знаят, че музиката лекува, лекува душата. [caption id="attachment_626088" align="aligncenter" width="300"]Маги Джанаварова разкри как й действа изолацията сн. Фейсбук Маги Джанаварова разкри как й действа изолацията сн. Фейсбук[/caption] В такъв момент обаче смятам, че няма значение кой каква професия упражнява, просто трябва да се фокусираме във вътрешното си израстване, да се освободим от предрасъдъци. Да бъдем по-добри и благодарни, че сме живи, здрави и че имаме хора, които ни обичат. Да се научим да казваме "Обичам те", споделя още Маги Джанаварова.