Слави Трифонов предлагал работа на Милен Цветков в телевизията си

Гласувайте за статията
Предложението към Милен Цветков Дългия направил това лято

След смъртта на Милен Цветков навръх Великден, Слави Трифонов сподели в социалните мрежи, че го е очаквал като гост в своето шоу в понеделник вечерта – пише в. „Уикенд“. Дългия посвети предаването си на него.

В памет на Милен Цветков, с когото е работил в емблематичното предаване „Ку-ку“, Слави бе облечен в траурен костюм. Гост в предаването му беше Камен Воденичаров, също близък със скандалния журналист.

„Аз му предложих той да прави ежедневно предаване в 7/8 ТВ. И нещо се разминахме, понеже беше лятото. Нещо не се разбрахме. И поради тази причина не е имало „Не – не“, а просто така и остана отворен разговорът. Но водихме няколко разгвора тогава – разказа Слави Трифонов.

След като в края на март Милен Цветков гостува на Крум Савов в телевизията на Дългия „7/8 ТВ“, журналистът приема и поканата на Дългия за вечерта на 20 април, понеделник. План, който не се осъществи, защото ден по-рано е убит при катастрофа. Това е щяло да бъде първата крачка към събирането на двете звезди в една телевизия след раздяла, продължила повече от 20 години от ерата на „Ку-ку“. Изданието припомня, че досега Милен никога не е гостувал в „Шоуто на Слави“, въпреки многолетния ефир в Би Ти Ви.

Слави и Милен така и не си стистали ръцете за предаване

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар