Принц Луи навърши 2 годинки (Вижте как отбелязаха празника + Снимки)

Гласувайте за статията

Принц Луи и Кейт Мидълтън благодариха на медиците, които денонощно се борят с коронавируса

Днес най-малкият син на принц Уилям и Кейт Мидълтън – принц Луи, навърши 2 годинки. По този повод от двореца Кенсингтън споделиха негови нови снимки. На тях той е с боядисани ръце и карирана риза.

Причината за изцапаните му ръце всъщност е доста благородна. Принц Луи, заедно с майка си Кейт Мидълтън, рисуват картинки на дъга, за да благодарят на медиците, които денонощно се борят с коронавируса. От описанието под снимките се разбира, че самата херцогиня е заснела снимките в началото на април.

Фотографията е едно от любимите хобита на Кейт. Тя многократно е споделяла снимки на своите деца, за да отпразнува рождените им дни. На фотосите принц Луи е облечен в синя карирана риза и гордо показва боядисаните си ръце докато се усмихва срещу камерата. Много от феновете веднага забелязаха, че ризата е същата като тази, с която принц Уилям се появи в Австралия през 2014-та година.

Тогава той и съпругата му Кейт посетиха зоологическа градина. Еднаквостта в стиловете на баща и син много зарадва почитателите на кралското семейство и коментарите под снимката се трупаха час след час.

Рисунка

Рисунката на дъга, която принц  Луи е направил, е благодарност към всички медици и хора на първа линия, които се борят с разпространението на коронавируса. Подобни рисунки могат да бъдат забелязани по прозорците на много къщи в целия свят. На някои от тях дори има надписи като: „Всичко ще бъде наред“, „Благодарим Ви“, „Вие сте нашите герои“.

За да изкажат подкрепа към медиците, децата на Уилям и Кейт също ръкопляскаха. Това се превърна в световна инициатива, тръгнала от Италия, но бързо завладяла всички страни, засегнати от Covid-19. Гордите родители споделиха клип, с който благодариха на всеки, който рискува живота си, за да спаси друг.

В момента принц Уилям и трите им деца са се изолирали в дома и в Норфолк. По-големите деца на херцозите са записани на онлайн обучение, а рожденикът се обучава от мама и татко. „Много е забавно. В интернет има толкова безплатни съвети и различни забавления, които да правиш с децата си. Не е толкова трудно“, казва Кейт.

Принц Луи навърши 2 годинки сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Луи навърши 2 годинки сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Тя добавя, че децата й много добре знаят, че се случва нещо в света и затова тя се опитва да им обясни ситуацията по най-деликатния начин, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар