Анджелина Джоли отмъкнала втория си съпруг от годеницата му (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Актрисата не си поплюва, отмъква мъжете от половинките им без да й мигне окото

Анджелина Джоли привлича медийното внимание още когато прави първите си стъпки в Холивуд. Това се случва както заради скандалния й личен живот, така и заради неземната й красота.

Холивудската звезда е била интимна и с мъже и с жени. Омъжвала се е три пъти и въпреки бурните си отношения с последния си съпруг Брад Пит, любовната й връзка с Били Боб Торнтън остава най-спорна за сега.

Двамата се женят в Лас Вегас през 2000 г само два месеца след като започват да се срещат. Топва шокира целия Холивуд, тъй като е известно, че Торнтън е сгоден за друга жена.

Снимка: plusinfo.mk

Джоли и Били Боб се запознават както се сещате на снимачната площадка по време на снимките на „Всичко е под контрол”. По това време актрисата е в отношения с актьора Тимати Хътън, а Тортън е сгоден за Лора Дърн, която тази година спечели Оскар.

Според американските медии както и според признанието на самата Анджелина, Лора била шокирана от новината, че Били се оженил за по-младата си колежка без дори да се раздели официално с нея.

Лора Дърн казва в интервю: „Заминах да снимам филм и докато отсъствах от вкъщи моето гадже се ожени. Оттогава повече не се чухме един с друг. Това беше като внезапна смърт. Нямаши никакво обяснение.”

Торнтън проговаря за скандала през 2001г: „Някои ще кажат заряза момичето и се ожени за друга. Но това ме направи щастлив.”

Анджелина и мъжът й обявяват през 2002 г, че ще осиновят дете от Камбоджа. Но само три месеца по-късно се разделят. Тогава актрисата казва, че двамата са се променили след брака и Били не е бил достатъчно добър за съпруг, предават от plusinfo.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар