Краси от Фермата разкри защо се е разделил с Паулина Ванегас! (виж тук)

Краси от Фермата разкри защо се е разделил с Паулина Ванегас! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Краси Джунов разкри защо се е разделил с горещата Паулина Ванегас!

Краси Джунов от „Фермата” обясни, че се е разделил с Паулина Ванегас, с която дори правиха секс в предаването, но двамата са си останали приятели.

Паулина Ванегас

Знойната Паулина Ванегас влезе под кожата на Краси Джунов, но явно за кратко

В телевизионно интервю пред Сашо Кадиев монтьорът обяви, че в момента няма жена до себе си. Но е готов за друга връзка и дори обяви кастинг за ново гадже от ефира на „Преди обед”.

Краси и Паулина така и не заживели под един покрив, въпреки че опитали да бъдат заедно. „Имахме всякакви различия, дори религиозни”, обясни бившият фермер. Който дори наруши грубо правилата в риалити предаването, за да бъде до сексапилната Поли.

Двамата трудно напаснали характерите си, пък и Краси си дал сметка, че в момента не може да осигури комфорта на Паулина, на който тя е свикнала.

Въпреки раздялата, той е абсолютно категоричен, че остава да живее в България, макар че дълги години работеше в Испания.

Признава, че у нас трудно ще получава заплатата, на която е свикнал в чужбина, но пък е твърдо решен да остане до любимата си баба, която изключително се зарадвала, че се прибира.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар