Ето какво е правил Милен Цветков 10 минути, преди да го убият! (разказ на последната му любима)

Гласувайте за статията

Милен Цветков бил при любимата си жена преди катастрофата!

Десет минути преди катастрофата Милен Цветков е тръгнал от дома на нумероложката Милена Иванова, за да отиде да си вземе сако за работа от неговия апартамент в центъра на София. Било наистина за малко и веднага след това е трябвало да се върне.

Милен Цветков

Милен Цветков е бил при любимата си преди да го екзекутират

На следващия ден водещият бил на работа, за да подготвя предаване. Бил е поканен и от Слави Трифонов за интервю в телевизия 7/8 осми и затова му е трябвало сакото, разказва пред столичен вестник, Милена Иванова, жената до журналиста.

„Не искам да говоря нищо за момента, не съм състояние. Но ще ви кажа че денят беше хубав за Милен… Нищо не предвещаваше подобно нещо. Видяхме се десет минути преди катастрофата. Излезе за малко от вкъщи, а това случи 10 минути по-късно.

Разбрах от медиите и най-нелепото е, че го прочетох от лаптопа му, който е у дома. Първо изобщо не можех да повярвам защото бях в шок. Веднага след това говорих първо с дъщеря му Калина, която е в Нидерландия. Тя съжаление няма да може да изпрати баща си защото няма как да пътуват заради карантината.

Не знам дали и нас ще ни пуснат да го изпратим заради тази карантина, просто не знам какво ще се случи, чакаме да кажат от съдебна медицина, защото има процедура и тогава ще се разбере кога ще бъде погребан“, разказва нумероложката.

„Чух се и с Ивета – майката на сина му Боян. Тя каза, че му е казала рано сутринта на другия ден, но не знам как е и реагирало детето”, сподели Иванова, която има връзка с журналиста от две години.

Междувременно днес обаче вестник 24 часа съобщи, че Калина и майка й са вече у нас като завръщането им е подпомогнато от правителството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар