Вал Килмър най-после проговори за любовта си с Анджелина Джоли! (виж тук)

Вал Килмър най-после проговори за любовта си с Анджелина Джоли! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Вал Килмър бил лудо влюбен в Анджелина Джоли!

След дълги години мълчание Вал Килмър най-накрая проговори за романса си с Анджелина Джоли. Изглежда 60-годишният звезден актьор е решил да отвори сърцето и душата си в новите си мемоарите „Аз съм твоят Хъкълбери“.

Анджелина Джоли

Вал Килмър проговори за Анджелина Джоли

А красавицата, която дълго време бе съпруга на Брад Пит, е сред личностите, върху които Килмър е съсредоточил най-голямо внимание. В редовете, посветени на нея, актьорът разказва за страстната им връзка, малко преди тя да срещне Брад Пит.

Любовта между Вал и Анджелина Джоли също се е зародила на снимачната площадка. Това се случва, когато двамата се снимат във филма „Александър“. Те търпеливо изчакват премиерата му, за да обявят връзката си официално.

A ето и как Анджелина е успяла да плени сърцето на Килмър: „Един ангел ме спаси от ледения ад на самотата. Той бе най-одухотвореният и сериозен от всички – Анджелина!

Когато хората ме питат каква е тя, аз винаги отговарям, че е нещо повече от всички останали жени и суперзвезди. Тя е по-великолепна, по-умна, по-драматична, по-земна. А дали си струва?Определено си струва да познавате хора, които отнемат седмици на усилия, за да научите поне малко за тях.“

За добро или за лошо, отношенията между Вал и Анджелина не продължават дълго. Малко след като обявяват връзката си през 2004 г., Джоли започва работа по снимките за филма „Мистър и мисис Смит“, където среща Брад Пит, в когото се влюбва до полуда.

Той от своя страна се развежда с Дженифър Анистън и така двамата с Анджелина прекарват следващите 12 години заедно.

Източник: woman.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар