Джулия Робъртс не издържа и сложи край на брака си (Подробности)

Гласувайте за статията

Карантината довърши брака на Хубавата жена

Слуховете, че Джулия Робъртс и Дани Модър не са щастливи в брака си се носят отдавна. Преди време обаче изглеждаше, че двойката се е помирила в името на децата си – 15 годишните близнаци Хейзъл и Финеъс и 12-годишният Хенри.

Примирието в семейството не продължи много. Изглежда, че самоизолацията довърши и без друго разклатения брак на холивудската звезда. Резултатът от съвместна карантина е развода, към който прибягват доста семейства в изолация, алармират социолозите.

Снимка: Гугъл

Явно Джулия е сред жертвите на пандемията от коронавирус. Според информатор на New Idea, двойката, която се е озовала продължително време в затворено пространство е започнала да се кара непрекъснато.

В резултат на всекидневните скандали 52 годишната звезда стигнала до решението, че повече не може да издържа да живее с Дани. Затова, слагайки край на брака им  тя се реши да продаде дома, в който живеят.

Тя и децата ще отидат в друго имение. За щастие актрисата няма да купува нов дом. Малко преди карантината тя се обзаведе с имот в Сан Франсиско, мястото където винаги е искала да живее.

Даниел ще остане в другото семейно имение в Лос Анджелис. Град, в който операторът винаги се е чувствал повече от щастлив.

Семейните проблеми съществуват от години. Робъртс се умори от прекалената ревност на Дани. Той я ревнуваше от всички мъже. В началото на 2020 година Модър й направи сцена, че е говорила с бившия си Бенджамин Брат, предават от newsyou.info.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар