Вал Килмър с изненадващо признание: Имах връзка с Анджелина Джоли!

Гласувайте за статията

Вал Килмър призна, че е имал връзка с Анджелина Джоли

Холивудската звезда Вал Килмър направи неочаквано признание. Той сподели, че актрисата Анджелина Джоли е имала тайна афера с него, точно преди да се събере с Брад Пит.

В новата си книга 60-годишния актьор, пише за първи път за отношенията си актрисата. Мемоарите му, озаглавени „Аз съм твоят Хъкълбери“, разказват за отношенията им по време на снимките на „Александър Велики“ през 2004 година.

Двамата започнали да се срещат след премиерата на филма. И Вал й е безкрайно благодарен.

„Тя ме спаси от една адска самота. Спаси ме най-големият ангел сред всички – Анджелина. Когато хората ме питат каква е тя, винаги им казвам едно: „Тя е като другите жени и звезди, но е и много повече“… Анджелина е още по-хубава и още по-мъдра, а също и по-трагична, и дори по-вълшебна… Но тя е и толкова по-земна от другите“, пише още Килмър.

Романсът им обаче не трае дълго.

Въпреки че Вал е сериозно хлътнал по младата красавица, сърцето на Анджелина остава свободно. И малко по-късно започва да снима „Мистър и мисис Смит“ с Брад Пит. Връзката им е абсолютен пожар, досущ като историята във филма. Двамата се влюбват толкова лудо, че заради нея Брад оставя тогавашната си съпруга Дженифър Анистън.

Историята на семейния им живот е печално известна. Към днешна дата Анджелина е свободна, а Брад поддържа връзка с актрисата Алия Шоукат. Той е в изключително близки отношения и с бившата си съпруга Дженифър Анистън, а медиите не спират да спекулират дали са заедно и като двойка. И няма ли да се съберат, пише „Мирър“.

Вал Килмър имал връзка с Анджелина Джоли сн. You Tube

Вал Килмър имал връзка с Анджелина Джоли сн. You Tube

Що се отнася до Вал Килмър, той неотдавна се оплака, че води доста самотен живот. И от 20 години не е имал сериозна връзка. Нито пък смее да рискува с такава, предвид проблемите със здравето, които има.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар