Изтекоха тайни разговори между Меган и Хари с Томас Маркъл (Какво си казаха?)

Гласувайте за статията

Тайни разговори между Меган и Хари с Томас Маркъл видяха бял свят

Тайни разговори между Меган и Хари, които си разменят съобщения с Томас Маркъл видяха бял свят. В тях херцогинята на Съсекс е публикувала доста лични послания до баща си, малко преди сватбата.

Меган оповести публично част от разговорите, като доказателство в дело, което водят срещу британски вестник. Тя твърди, че от изданието умишлено са променили съдържанието на текста, за да дискредитират нея и Хари.

Меган и Хари на няколко пъти се опитали да се свържат с Томас Маркъл, за да изгладят ситуацията, но без успех. Според информацията, която двойката е предала в съда, съобщенията са изключително насърчителни и сърдечни.

На 5 май 2018 година Меган изпратила съобщение на баща си със следното съдържание „Изпратих ти съобщение и ти звънях, но не ми отговори. Надявам се, че си ОК“.

На следващия ден му изпратила ново съобщение, че знае за скандала с папараците и обяснила, че „дискретно и тъй като желае да защити личния си живот, има намерение да организира цялата логистика и нуждите на баща си, с цел да се защити от медиите“, и го помолила до сватбата да се държи по-далеч от пресата.

На 14 май 2018 година Томас Маркъл изпратил съобщение на Меган, в което се извинява и твърди, че все пак няма да дойде на сватбата. Час и половина по-късно Меган и Хари отново го потърсили. Принцът дори му изпратил съобщение.

„Том, Хари е. Ще се опитам да те набера. Моля те, вдигни. Благодаря ти“, пише той. Малко след това изпраща по-дълго съобщение.

„Том, отново е Хари. Наистина трябва да говоря с теб. Не е нужно да се извиняваш, разбираме ситуацията, но „публичните изяви“ само ще влошат нещата. Ако обичаш Меган и искаш всичко да е наред, моля те обади се… Мег и аз не сме сърдити. Само трябва да говорим с теб. Благодаря ти“, пише още Хари.

По-късно той праща трето съобщение. „Всеки разговор с медиите ще предизвика негативен ефект, вярвай ми, Том. Само ние можем да ти помогнем, както се опитваме от първия ден“, споделя още принцът в съобщението си.

Меган и Хари се опитали да оправят нещата след скандала с Томас Маркъл сн. Инстаграм

Меган и Хари се опитали да оправят нещата след скандала с Томас Маркъл сн. Инстаграм

В момента двойката съди английската медийна група „Associated Newspaper“, че са злепоставили и унижили Меган, като са публикували съобщенията между нея и Томас Маркъл. От изданието заявиха, че само са публикували препис на съобщенията, който им е предоставен доброволно от Томас Маркъл и това не е нарушение на личния живот на херцогинята, предвид факта, че тя е член на кралското семейство и следователно публична личност, чиито живот и действия са от огромно значение за цялото общество.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар