Уилям и Кейт с нови разкрития за живота в изолация (Какво споделиха херцозите?)

Гласувайте за статията

Принц Уилям и Кейт Мидълтън разкриха подробности около живота в изолация с трите си деца

Принц Уилям и Кейт Мидълтън разкриха нови подробности около живота си в изолация с трите си деца. Заради пандемията от коронавирус херцогът и херцогинята на Съсекс изпълняват своите задължения към кралското семейство само онлайн.

Уилям и Кейт са се изолирали в дома си Анмър Хол заедно с трите си деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и малкия принц Луи. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж дадоха специално интервю, в което разкриха повече подробности за личния си живот, отколкото са разкривали досега.

Ежедневие

Уилям и Кейт се появиха в петък в „BBC Breakfast“ за видео интервю. Кралската двойка сподели, че е изключително важно да останем свързани, макар и само виртуално, в тези тежки времена, в които се намираме. Покрай разговора за психичното здраве при оставането вкъщи, херцогът и херцогинята на Кеймбридж говориха и за своето ежедневие у дома с трите им деца.

Кейт разкри как протича деня на принц Джордж и принцеса Шарлот. Херцогинята на Кеймбридж също призна, че се чувства виновна, защото дори по време на великденските празници е карала двете си по-големи деца да учат.

Кейт и Уилям споделиха още, че се опитват да обяснят на наследниците си случващото се на разбираем за тях език. Като много други родители, херцогът и херцогинята се чудят откъде децата имат толкова много енергия. „Има възходи и падения, като при много изолирани семейства“, казва Кейт. „Дори и да не искате да плашите децата и да ги разстройвате, мисля, че е добра идея да им обясните по подходящ за възрастта им начин как стоят нещата“, казва още херцогинята.

Училище у дома

Що се отнася до училището у дома, принц Уилям казва, че е „забавно“, с широка усмивка на лицето. Кейт пък още веднъж подчертава, че се чувства малко виновна, че поддържа рутината на учене, дори и по време на великденската ваканция.

Край на деня

„Стигате до края на деня и правите списък с всички неща, които сте направили през деня. „Изграждате палатка, след което я премахвате, готвите, печете. Удивително е колко можете да направите за един ден, това е сигурно“.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън разкриха нови подробности около живота си в изолация сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Уилям и Кейт Мидълтън разкриха нови подробности около живота си в изолация сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

„Както можете да си представите, младото поколение е малко по-технологично напреднало“, казва Уилям за видео разговорите. Принцът споделя, че постепенно цялото семейство се опитва да свикне с общуването чрез компютъра. А това подкрепя и слуховете, че кралица Елизабет Втора се е научила да използва Skype и FaceTime, докато е свиквала да работи от вкъщи, пише zenskimagazin.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар