Маги Джанаварова поряза Фънки заради критиките му в „Капките“: Беше прекалено груб!

Гласувайте за статията

Маги Джанаварова все още не се е калила на сцената

Маги Джанаварова поряза Фънки заради критиките му в шоуто за имитации „Като две капки вода“. Тя разкри и как й влияят оценките на журито в предаването. „Влияят ми мотивиращо със сигурност, макар че имаше и моменти, в които се питах как така не са харесали това, което направих, при положение че вложих толкова много.

Но явно е имало причина да се случи точно така – за да се фокусирам върху други неща в следващите песни, които са ми трудни, за да мога да преодолея и себе си. Аз съм вече около десетина години на сцената и колкото повече време минава, толкова по-голяма става индивидуалността.

И е много трудно да се пречупиш, а на мен точно това ми харесва в „Капките“. Страхотно предизвикателство е, което те кара да предизвикваш себе си до неподозирани крайности.

Честно казано, с Мерилин Менсън предизвиках себе си наистина до крайности. И тъй като имах нужда от помощ, се доверих и на актьорския подход на Касиел Ноа Ашер. Но съм много щастлива, че в крайна сметка успях да се пречупя. Независимо от оценките на журито и мненията, аз наистина вложих страшно много енергия, за да изляза от кожата си, а да бъда него. Изключително много информация прочетох за този човек, защото подхождам много сериозно към всеки един образ“, споделя Маги Джанаварова, пише show.blitz.bg.

За Фънки

Мнението на Фънки обаче беше негативно и предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи. „Радвам се, че хората са харесали това, което направих. Колкото и да съм се старала, каквото и да съм показала, радвам се много, че успях да изляза от кожата си. Относно коментара на Фънки – да, и според мен беше доста груб и краен, но това е въпрос на човек, на отношение, на мнение, и аз спрях да го приемам лично.

Маги Джанаварова поряза Фънки заради критиките му в "Капките" сн. Фейсбук

Маги Джанаварова поряза Фънки заради критиките му в „Капките“ сн. Фейсбук

Най-вероятно той има абсолютно различна представа за този артист като представяне. Може би беше прекалено грубо, но и не мисля, че аз давам вид на артист, който се отнася несериозно към задачите си. Но всеки е свободен да говори и да мисли, каквото реши. Приемам го, няма проблем с това“, категорична е певицата. Маги разкрива, че все още не се е калила на сцената. „Изобщо не съм се калила. Продължавам да преживявам всичко“, споделя тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар