Принц Хари към Том Маркъл: С Меган не сме ти сърдити! (Вижте как го моли за разговор)

Гласувайте за статията

Лъсна истината за кореспонденцията на Меган и Хари с баща й

Съобщенията на принц Хари до Томас Маркъл станаха част от делото на херцозите, заведено срещу британските таблоиди. Американското издание TMZ публикува кореспонденцията им.

Няколко на брой съобщения бяха изпратени от Хари до тъста му. Това се случва пет дни преди сватбата през 2018 г.  и два дена след като Том бе обвинен, че е в влязъл в конспирация с папараците.

Том, Хари съм, сега ще ви се обадя. Моля, вземете телефона.“

Том, пак е Хари! Наистина трябва да говорим. Не е необходимо да се извинявате, ние разбираме обстоятелствата, но вашата „публичност“ само влошава ситуацията. Ако обичате Мег и искате да направите всичко както трябва, моля, обадете ми се, тъй като има две други опции и те няма да изискват от вас да общувате с медиите, което, между другото, създаде тази ситуация. Моля, обадете ми се, за да мога да ви обясня. Мег и аз не се сърдим, просто трябва да поговорим с вас. Благодаря ви!.“

Приблизително по същото време Томас Маркъл казва на пресата, че дъщеря му и зет му са му забранили да говори за тях по медиите.

Принц Хари и Меган
Снимка: spletnik.ru

В друго съобщение до бащата на Меган Хари отново прави опит да го предупреди: „Всеки разговор с пресата ще доведе до неприятни последици, повярвайте ми, Том. Само ние можем да ви помогнем, както се опитахме от първия ден”, се обръща към него принца.

Според адвокатите на кралската двойка господин Маркъл не отговаря на молбите за разговор на Хари. Вместо това се съгласява да общува с таблоида TMZ,казвайки, че е в болница със сърдечни проблеми.

Томас Маркъл и Меган
Снимка: spletnik.ru

След сватбата продължава контактите си с медиите, което принуждава Меган да му пише отново. Сега тя обвинява тези, които публикуваха писмото в разгласяване на лични данни според закона за поверителност и защита на информацията и закона за авторските права, предават от spletnik.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар