Жената на Брус Уилис: Не ревнувам от изолацията му с Деми Мур! (виж тук)

Жената на Брус Уилис: Не ревнувам от изолацията му с Деми Мур! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Съпругата на Брус Уилис не го ревнува от бившата му Деми Мур!

Брус Уилис и Деми Мур показват на света, че може да има приятелство и след раздялата. Бившите съпрузи прекарват социалната изолация в една къща заедно с децата си.

Брус Уилис

Брус Уилис се радва на либерална съпруга

Свидетелство за това са снимките в профила на една от дъщерите им – Румър, която наскоро обръсна и главата си.

Феновете на актьорите нямат нищо против тяхната близост, а към този отбор се присъединява и съпругата на Брус – Ема Уилис. Двамата се ожениха през 2009 година, но сега супермоделът е с двете си дъщери – Мабел и Евелин на 8 и на 5 години, в дома им в Лос Анджелис.

Според източник, близък до семейството, Ема много добре знае, че съпругът й е в близки отношения с Деми Мур, но това по никакъв начин не я притеснява.

„Няма проблем между двамата. Ема трябваше да остане с малките деца в Ел Ей“. Познати на Деми пък споделят, че близката връзка между нея и бившия й съпруг, не е изненада за никого.

„Деми и Брус са близки приятели от дълго време“, казват източниците. Двете семейства на Уилис дори прекарват голяма част от времето си заедно и Мур дори присъства на подновяването на обетите между актьора и Ема през март 2019 г.

Съпрузите пък подкрепиха Деми по време на представянето на автобиографията й „Inside Out“ през септември.

Снимки на семейната изолация на Мур и Уилис постоянно заливат социалните мрежи. Актрисата сподели една, на която всички носят еднакви пижами и написа „Семейно събиране“. Ема веднага коментира снимката с „Изпращам ви любов, липсвате ми“.

Източник: tialoto

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар