Съсипаха Андреа заради песента на Паша Христова! (направиха я на 2 стотинки)

Съсипаха Андреа заради песента на Паша Христова! (направиха я на 2 стотинки)
5 (100%) 1 vote

Направиха на две стотинки Андреа за песента на Паша Христова!

Фенове скочиха на Андреа, която изпя популярното парче на Паша Христова „Повей ветре”. Деколте до пъпа, ярко червено червило и сладострастен поглед. Това е първото, което се набива на очи в новия клип на чалга изпълнителката.

Андреа

Андреа стана за резил с песента

Нищо необичайно за поп-фолка, но в случая половинката на Кобрата пее една от вечните български песни. Андреа пусна своята версия на песента в навечерието на Великден. Въпреки че се справя прекрасно с изпълнението, визията на певицата възмути голяма част от публиката.

Самата Андреа обясни, защо е избрала точно тази песен. „Винаги съм уважавал и обичала българската музика – българската естрада. Знам, че е дръзко да изпея тази песен на великата Паша Христова, но в момента на изолация сърцето ми копнее за музика. И тази песен в мое изпълнение се надявам да ни сплоти, за да не забравяме колко велик народ сме.

В този светъл празник искам да ви кажа, че никога не трябва да губим вяра в Господ, в себе си, в нас като хора! Колкото и трудно да бъде, през колкото и трудности да преминаваме, музиката ще ни обедини!“.

Блондинката се оправя доста добре с изпълнението на песента и спечели куп поздравления. Адреа се изявява на черен фон облечена в тъмно сако и развети коси. Под тоалета обаче няма нищо бюстът й палаво наднича от деколтето. Именно това никак не се хареса на меломаните.

„Не мисля, че като си има предвид кой изпълнява песента в оригинал, трябва да се пее толкова провокативно облечена”, гласи един от по-умерените коментари. Други са по-крайни! „Откровена пошлотия”,

„Порнографско изпълнение. Аморално и извратено дори! Това е класика, а не поведение на пачавра!”, „Аз лично освен срам, друго не почувствах, гледайки пошлото ти отношение към Паша Христова“.

„Еротичният ти глас и визия и тези екстеншъни на пубертетка не са за тази музика, но си смела или просто търсиш скандал”, са само част от мненията на възмутени фенове на българската музика, пише вестник „България днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар