Християн Гущеров разпродава имотите си

Гласувайте за статията
Християн Гущеров закъса финансово заради плеймейтката Светлана Василева

Милионерският син Християн Гущеров усилено разпродава имотите си, но не защото се кани да емигрира, а заради липса на финанси – пише в. „Уикенд“. Преди време се появиха слухове, че милионерът е продал тузерската си къща в столичния квартал „Бояна“, но близки до семейството разкриха, че любимият на плеймейтката Светлана Василева е пласирал само двора на баровския дом – пише в. „Уикенд“.

Християн Гущеров е израснал в тази къща и има сентимент към нея. Той обаче се нуждаел от свежи пари и решил да се раздели с огромния двор на палата си, издадоха негови приятели.
Откакто се хвана, а впоследствие и ожени за Светлана Василева, наследникът на бившия червен депутат Добромир Гущеров е във все по-лошо финансово положение. Гущеров-старши изобщо не одобряважената на сина си и поради тази причина е лишил младото семейство от подкрепата си. Проверка на вестника в Търговския регистър показва, че Добромир е напуснал всички фирми, където е бил съдружник със сина си.

За паричните затруднения на младия бизнесмен се заговори още преди години, по време на брака му с Мара Отварачката, но тогава старият тузар Добромир Гущеров все още спонсорираше сина си. Последните години бившият депутат вдигна ръце от него и двамата дори не се виждат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар