Приятел на Милен Цветков: Той беше екзекутиран! (виж тук)

Приятел на Милен Цветков: Той беше екзекутиран! (виж тук)
5 (100%) 4 votes

Приятел на Милен Цветков твърди, че водещият е бил екзекутиран!

Милен Цветков не е загинал, той е бил екзекутиран. Това заяви негов покрусен приятел в мрежата, часове след новината за зверската катастрофа до столичния мол Парадайз.

Милен Цветков

Милен Цветков е бил жестоко убит

„Всъщност Милен е бил екзекутиран. На сухо и слънчево време, в района на светофара пред мола, където се кара бавно и с повишено внимание. И като казвам екзекутиран, имам предвид, че при удар отзад не виждаш нищо, само чуваш шум като от взрив.

Джипът на Милен е бил ударен със скорост над 100 км в час. И въпреки, че моделъл Forester на Subaru има 5 от 5 звезди в краш тестовете, в неравният двубой със значително по тежкия Audi Q7, летящ със скорост подходяща за магистрала, е размазан, а Милен убит.

Какво стана с идеята младите шофьори да нямат право да карат мощни коли, аз не знам.

Не знам защо дрогирани 22 годишни лекета избиват хора по улиците. Надявам се там да има камери и се надявам бащата на дрогираното леке-убиец да не го измъкне, както става често.

Всъщност на мястото на Милен днес можеше да бъде всеки от нас. И нашите деца щяха да останат сираци. Щото едно леке е бързало за поредния купон“, заяви приятел на Милен Цветков.

„Умрелият човек не може да бъде нещастен“, каза потребителката Дина.

„Нещастни са живите’, Хербьорг Васму

„Милен – завинаги в сърцата ни“, написа приятелят и чест гост на жертвата Теодор Михайлов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар