Меган Маркъл и принц Хари отрязаха медиите (От критиката ли се страхуват?)

Меган Маркъл и принц Хари отрязаха медиите (От критиката ли се страхуват?)
5 (100%) 1 vote

Меган Маркъл и принц Хари няма да пращат актуална информация и техни снимки на медиите

Меган Маркъл и принц Хари „отрязаха“ медиите. Херцогът и херцогинята на Съсекс прекъснаха връзките си с едни от най-големите таблоиди във Великобритания. Те заявиха, че възприемат политика за „нулево ангажиране“ спрямо тях, предава Ройтерс.

Меган Маркъл и принц Хари, които се отказаха от официалните си ангажименти към кралското семейство миналия месец, изпратиха писмо до редакциите на вестниците „Сън“, „Дейли Мейл“, „Дейли Експрес“ и „Дейли Мирър“ в неделя. В него Меган и Хари очертават новата си политика спрямо таблоидите.

Херцогът и херцогинята на Съсекс са категорични, че с тези свои действия не искат да избягнат критиките за действията им. „Нашата цел не е да избягваме критиката. Не става дума за спиране на публичния диалог и за цензуриране на добросъвестни репортажи. Медиите имат право да отразяват и да изказват мнения за херцозите на Съсекс, добри или лоши, но те не могат да бъдат основани на лъжи“, се казва в писмото.

Меган и Хари заявяват още, че те няма да служат за разменна монета в медийната икономика за повече кликвания в сайтовете и на изкривената истина.

Във връзка с новото отношение на принц Хари и неговата съпруга, споменатите таблоиди, вече няма да имат право да получават актуална информация и снимки от кралската двойка. Журналистите на тези вестници няма да бъдат допускани до свързани с херцога и херцогинята на Съсекс медийни събития, предават от life.dir.bg.

Меган Маркъл и принц Хари "отрязаха" медиите сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл и принц Хари „отрязаха“ медиите сн. Инстаграм/ sussexroyal

Припомняме, че Меган и Хари взеха важното решение да се оттеглят като представители на кралското семейство в началото на годината. Херцогът и херцогинята на Съсекс вече живеят като „обикновени хора“ в САЩ заедно със сина си Арчи. Те се отказаха не само от всички свои задължения към кралското семейство, но и от всичките си привилегии. Сега Маркъл и Хари живеят в огромно имение в Малибу и се издържат сами.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар