Саня Борисова готви сватба, но не своята, а на сестра си!

Сестрата на актрисата Саня Борисова - Рене ще се омъжва, докато самата Саня още не е преодоляла напълно развода си с Ники Илиев. Роднината на Борисова сама разказа в социалните мрежи за венчавката, след като отговаря на въпроси от почитателите си. [caption id="attachment_625620" align="aligncenter" width="223"]Саня Борисова Саня Борисова се готви за сватбта на сестра си[/caption]

Ирена, както истинското е име на красавицата, от 15 години живее в Дубай, където е модел. На запитване от почитатели дали е сама, моделката първо се пошегува, че няма мъж до себе си. Но по-късно запитана отново, категорично отсече, че имам мъж и по-рано се шегувала.

"Имам приятел и дори ще се женим догодина", лаконична бе Рене. Красавицата твърдо държи на личното си пространство и не показва мъжа до себе си, с когото се запознават в Дубай и който не е българин. Синеоката моделка в момента е в самоизолация в чисто новия си дом, който доскоро реновира. Имота тя купува преди година и оттогава се посвещава на ремонтирането му по неин вкус. В социалните мрежи тя споделя снимки от голямата си къща, в която има и собствен басейн. Разкрива, че не й пречи да седи у дома и е свършила много полезна работа в това време, като пренареждане на гардероба и и пролетно почистване, пише вестник „България днес”.