Ново 20: И Деси Стоянова аут от Би Ти Ви! (още подробности)

Гласувайте за статията

Деси Стоянова аут от Би Ти Ви след Сашо Кадиев!

Деси Стоянова се готви за извънреден неплатен отпуск след Великден. Водещата няма да се появява на екран поне три седмици. В студиото вместо нея ще работи колегата й Александър Кадиев.

Деси Стоянова

Деси Стоянова също си взима почивка от предаването

Самият Кадиев разкри в социалните мрежи, че отново ще бъде на работа след Възкресение. В края на март той слезе от екран, затваряйки се в дома си в Кокаляне заедно със своето „женско царство” – майка си Катерина Евро, жена си Таня и малката Кати – неговата дъщеричка.

От Би Ти Ви тогава съобщиха, че оттеглянето му се налага заради изискванията за спазване на дистанция в условията на пандемия. Тръгна слух, че причината е случай на коронавирус в семейството, но той така и не бе потвърден.

Говори се обаче, че истинската причина да го пратят вкъщи е намаляването на рекламите в предаването „Преди обед”, което двамата с Деси Стоянова водят. Кризата се е отразила и на телевизията, която всеки ден прибира все по-малко пари от рекламодатели.

В същото време Деси и Сашо, както и целият им екип, не взимали твърди заплати, а хонорари в зависимост от броя на предаванията, които се появяват. В Би Ти Ви решили да намалят разходите, като оставят в ефир само по един водещ.

Твърди се, че хората, които работят зад кадър, също са разделени на две групи – работещи и почиващи, като втората група не получава заплащане. Това обаче остава скрито за очите на зрителите.

Докато си е вкъщи, Сашо се ангажира с кратки появявания в ефир чрез видеовръзка, които минават под рубриката „Дневниците на Сашо”. За тях обаче получавал символично заплащане. Същият сценарий ще бъде приложен и при Деси.

Водещата едва ли ще скучае вкъщи. Тя има двама синове – близнаци, с чието дистанционно обучение ще бъде заета. Но от сега се чудела как ще свърже двата края, губейки хонорарите си за цели три седмици.

Това на практика означава, че тя ще се лиши от три четвърти от заплатата си за месеца. Същото преди това е направил и Сашо, който след затварянето на театрите разчита единствено на парите от телевизията, с които издържа своето семейство.

Въпреки изтънелите си портфейли двамата водещи се опитвали да бъдат оптимисти и влизали в положението на своите шефове в Би Ти Ви. Както всички останали българи, и те се надявали кризата скоро да бъде овладяна и нещата отново да се подредят, пише вестник „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар