Пайнера бесен: Гони Емрах Стораро от компанията си! (още подробности)

Гласувайте за статията

Емрах Стораро успя да вбеси жестоко Митко Пайнера!

Най-малкият син от клана Стораро – Емрах Стораро е бил спипан да пее на черно от шефа си инж. Митко Димитров, шеф на музикална компания „Пайнер“.

Стораро

Малкият брат на Фики Стораро може да изхвърчи от Пайнер

Емрах е едва на 17 години, но още отсега се е изхитрил да не отчита всичките си изяви. Младият певец започнал сам да си уговаря част от изявите, но без да уведоми шефа си къде ще извие глас. България е малка и зложелатели дебнат отвсякъде.

Така неофициалните изяви на най-младия Стораро преди да бъде обявено извънредното положение стигнали до ушите на инж. Митко Димитров, който побеснял от наглата постъпка на непълнолетния тийнейджър и грубото нарушаване на договора му с музикална компания „Пайнер“.

Емрах приемал участия за частни партита без да уведоми фирмата продуцент. Той получил хиляди левове хонорари, без да плати дължимата комисионна на „Пайнер“. Отделно не декларирал нито лев приходи пред НАП, пеейки на черно.

Схемата на Емрах обаче не сработила дълго и той бързо бил спипан в крачка в средата на февруари. „Баща му Тони не смее да прави такива неща в ‚Диапазон Рекърдс“, които са му продуценти, но малкият самосиндикално решил да мами Пайнера“, коментират в чалга средите.

Според наш източник, най-малката издънка на клана Стораро е наказана от музикалните си продуценти със солена глоба и предупреждение, че ако това се повтори, той ще бъде изгонен от „Пайнер“.

Емрах подписа договор с димитровградската компания преди две години. Неговият брат Фики стартира своята официална певческа кариера също в „Пайнер“ , но през 2013 година.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар