Шеф Манчев заряза и двете си жени и заживя сам в Бояна!

Страшилището от „Кошмари в кухнята” шеф Манчев използва извънредното положение заради пандемията от коронавирус, за да прекарва повече време с двете си по-големи деца, призна самият той. [caption id="attachment_625571" align="aligncenter" width="300"]шеф Манчев Кулинарлният гуру шеф Манчев живее сам в Бояна[/caption] Докато ресторантският бизнес на телевизионния кулинар е в застой, той имал много свободно време, което отделял за трите си деца. 17-годишният Христо и 13-годишната му сестра Виктория, които са родени по време на 18-годишния му брак с бившата му жена Марина, често му гостували в новия му дом в „Бояна”. Тийнейджърите били в чувствителна възраст и първоначално не искали да имат никакъв контакт с втората жена на татко си и полубратчето си.

Шеф Манчев запознал тийнейджърите с 9-месечното им братче, но те все още не можели да приемат малкия Александър като част от семейството им. И към тримата си наследника топкулинарят бил еднакво щедър и не пестял финанси за отглеждането им, разкриха запознати с житието-битието на двете му бивши семейства.

Миналата година майсторът на черпака се раздели с майката на първородните си деца и се залюби с красивата и по-млада варненка Цветомила, за което „Уикенд” пръв извести. Раждането на Александър на 21 юли изпревари с няколко дни официалния му развод. Шеф Манчев и бившата му жена обаче запазили цивилизовани отношения. Πpoтивнo нa oчaĸвaниятa, чe paзвoдът нa Maнчeв щe e cъпътcтвaн oт пaнaиpи, нищo пoдoбнo нe ce cлyчи. Гoтвaчът и Mapинa ce paзбpaли миpнo и тиxo ĸaĸ дa пoдeлят бoгaтcтвoтo cи.

Освен че е автор на кулинарното предаване „Кошмари в кухнята”, топ готвачът притежава верига от ресторанти „Кактус” в столицата, а за финансовото му състояние се носят легенди.

Неотдавна Иван Манчев заяви, че разпространените слухове за натрупаните от него милиони, нямат нищо общо с действителността. Като доказателство известният кулинар приведе факта, че от години карал един и същ „Мерцедес” и дори понякога използвал колело за придвижването си. Въпреки премеждията в бизнеса, с които се сблъсквал, той е категоричен, че никога не е бил пред фалит. Щял да оцелее и сега, въпреки че заради извънредното положение ресторантите му хлопнаха врати. За никого в ресторантьорския бранш не е тайна, че дълги години Шеф Манчев разчитал на помощта на бившата си жена. Марина и децата им останали да живеят в 3-cтaйния ceмeeн aпapтaмeнт. Жилищeтo, ĸoeтo ĸyлинapят дoбpoвoлнo им oтcтъпил, cтpyвaло 500 000 лв.

Само три месеца след раждането на третото си дете, Манчев изненадващо се раздели и с майка му Цветомила. Кулинарят и младата му половинка обитаваха луксозен тухлен апартамент в столичния квартал „Стрелбище”.

Техни съседи разкриха, че през октомври магьосникът в кухнята се изнесъл от жилището, като оставил Цветомила и бебето да живеят в него. Той се преместил покъщнината си в нов апартамент в „Бояна” и въпреки слуховете, че има нова жена в живота си, сега живеел съвсем сам. Цветомила предпочела с Александър да останат да живеят в София, за да са по-близо до кулинара. Бившата му изгора била родом от Берковица, но дълги години живеела във Варна, където съдбата я срещнала с Шеф Манчев. Комшиите на блондинката често я виждали да бута сама бебешката количка с малкия Александър. След въвеждането на извънредните мерки на 13 март, топкулинарят временно преустановил посещенията си при тях, пише вестник "Уикенд".